024 645 22 09   |    info@raymondvanschaiktuinen.nl Showtuin: Alleen op afspraak |
Gratis staal aanvragen

Puttingreen van kunstgras

 

In Heumen hebben de vakmannen van Raymond van Schaik Tuinen in samenwerking met de specialisten van EasyLan deze prachtige private puttinggreen aangelegd. Wat opvalt zijn de organische vormen van de green, in combinatie met de natuurlijk ogende frinch, uiteraard ook van kunstgras. 

 

Zorgeloos putten

 

Door zelf een puttinggreen van kunstgras in uw tuin aan te leggen schenkt u uzelf een hoop plezier, u kunt tenslotte ieder moment van de dag oefenen op de juiste slag. U kunt zelf bepalen hoeveel holes u laat installeren, op welke plek de holes worden geïntegreerd in de puttinggreen en of u obstakels wilt hebben in de green. Uiteraard bepaald u ook zelf welk soort kunstgras er wordt gebruikt bij het maken van de frinche.

 

Kunstgras

 

EasyLawn kunstgras is niet van echt gras te onderscheiden. De ontwikkelingen gaan razendsnel, niet alleen voor wat betreft het uiterlijk. Anno 2024 wordt er ook al kunstgras aangeboden wat deels geproduceerd is van gerecycled plastic restafval. Tevens kan kunstgras volledig zelf weer worden gerecycled.  

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras